Kemi räddar kvällen

Nu när jag egentligen borde plugga kemi sitter jag istället och organiserar i mina musik och bildmappar. Lite roligare om man säger så när man hittar massa gamla bilder på sina kompisar och sig själv; nostalgi på hög nivå.
Aja detta är iaf en bild på andningskedjan ifall någon råkade undra. Ska bli underbart att få slänga alla våra stenciler! Ska nog läsa igenom allt innan jag går och lägger mig och sen ge alla stenciler en chans.

Snabbaste fotorundan någonsin + lite skola

På väg hem från gymmet blev jag väligt pepp på en liten fotorunda, så jag tog kameran ut i skogen. Efter ungefär fyra tagna bilder dog batteriet, så var det bara att vända hem igen. Kanske var det bra med tanke på allt skolarbete som väntar!


Sen är det Nationellt EngelskaB imorgon, ämnet är iaf The Road To Employment. Har ingen aning om hur det kommer gå men vi får väl se helt enkelt.

Ehh va!?


Kan ju säga redan nu att jag inte är någon vidare teknisk typ, så nu har jag ägnat 4 timmar åt att ädra färgerna på länkarna i menyn och i kommentarsfälten, inte så effektivt kanske.
Speciellt inte när Etik&Livsfrågor och Kemiböckerna ligger ocg tittar på mig. Godnatt!

5e gången gillt!

Ja ännu ett bloggförsök, ska se hur länge det håller i sig.

RSS 2.0